Behöver lite åsikter!


Funderar på att färga mitt hår. Antingen så blir det rödbrun-ish, eller så fortsätter jag att göra ljusa slingor för all framtid (inte riktigt, men ni fattar vinken). Förmodligen blir det framåt jul/nyår, då det inte var särskilt länge sen jag slingade håret sist. 

Känner mig lika kluven som på bilden!! (Haha...) Så nu hoppas jag att ni hjälper mig.

Som vanligt så ska jag nu forsätta att plugga. Har så otroligt mycket läxor, och jag har inte gjort särskilt många av dom den här helgen... Så det blir nog en lång natt, suck. Igen. Måste verkligen lära mig att planera bättre. Eller jag planerar, men planerna blir helt enkelt inte av. Den här gången skjöts planera upp av megahuvudvärk (oh you - Friday night ♥) och idag har jag tvättat, handlat och städat halva dagen. Och nu sitter jag och skriver här, onödigt.


» Alla kommentares granskas innan visning.

Kommentera inlägget här:

Ditt namn

E-postadress [visas ej]

Hemsida

Spara dina uppgifter?

Din kommentar

コメント
Chili

Neeeeeej, det är ju så fint med sådant där slingat hår som du har! Plus att det passar till dina fräknar tycker jag~

2011-11-13 • 16:39:38
Hemsida: http://cashewchili.blogg.se/

Sofia Backollas

Personligen tror jag du kommer se fantastisk ut i röd/brunt hår, men slingor är inte illa det heller. ;D

Det enda dåliga med röd hårfärg är väl att den rinner ur lika snabbt som man har haft i det - så det blir dyrt i längden. :)

2011-11-13 • 18:05:42
Hemsida: http://lifeofbackis.blogspot.com

Emelie

Testa du på röd/brunt, jag tror att du kommer att passa jättebra i det. Det passar din hy. Dessutom beror hållbarheten på kvalitén, håll koll på dina 'hårfärgs-märken' så går det bra. :)

2011-11-14 • 05:41:09
Hemsida: http://otomeyokai.blogg.se/

Arctic / Selma

Rödbrun :) Det kan bli som en ny "start" på året, eller hur man nu vill tolka det:) Fast du passar i dina slingor också :D

2011-11-14 • 14:11:46
Hemsida: http://arcticsview.blogg.se/

sacha

rödbrun ...ditt ansikte framhävs i den färgen och det ser riktigt ritkigt SNYGGT UT! :D om du är osäker kan du ju alltid tona håret först :P

2011-11-15 • 20:48:14
Hemsida: http://saaacha.blogg.se/