Trivs

Japan är precis som jag minns det, är superupptagen varje dag med att möta vänner och nya människor, se sig omkring och käka japansk mat. Och jobba såklart. 
 
Här kommer lite uppdatering för er som undrar vad jag har sysslat med senaste dagarna. 
 
I onsdags hade Veronica farväl-party, eller sayonara-party som det vi kallar det. Körde spel i arkad-hall, tog purikura, bowlade, käkade på Izakaya (japansk bar) och sjöng karaoke. Det såg ut ungefär såhär: 
 
 
 
 
 
 
 
I torsdags gick företaget och åt på en bekants restaurang, och sedan såklart The Hub - som varje torsdag:
 
 
 
Den som tycker det här ser gott ut räcker upp en hand. Ingen. Nähä. Men det var det. 
 
 
På fredagen blev det till att dra till en klubb i Shibuya med intressanta människor, "Team Rabbit":
 
 
 
Lördag, träffade Veronica igen för att säga hejdå en sista gång. Alltså karaoke igen, kör en video så att ni får en känsla av hur det är att sjunga karaoke i Japan: 


 
Igår, söndag, hade vi (Go! Go! Nihon) ett picknick-event i Yoyogi-parken i Tokyo: 
 
 

För att tala om vädret...

För er där hemma i Sverige vill jag bara berätta följande: 
 
 
Och att jag kommer att dö av värmen senare i sommar. 23 grader idag, och det är fortfarande april?! 

Jet lag dag 3

Hej på er släkt, vänner och alla ni andra! 
 
Jag är framme, välbehållen och mår hyffsat bra. Så nu kan ni koppla av, haha. Jag har fruktansvärd jet lag, vaknar mitt i nätterna och kan inte somna om förrän 3-4 timmar senare, blev förkyld under flygresan så snorar, nyser, hostar och har extrem huvudvärk på det, plus att jag knappt fått i mig någon mat ännu för att det nästan vänder sig i magen så fort jag tänker på det (börjar dock komma in i matrutinerna nu, så nemas problemas mormor). 
 
Bra med plats som vanligt.
 
 
Insåg sen att jag fick hela raden själv. Skööönt. 
 
Bor i ett shared house bara 1 minut från kontoret, så det är ju skönt. Dock bor jag allra högst upp, ett rum med snetak och fönster där solen störtar in (igår vaknade jag av att det rann svett i ansiktet, och det är bara april (!!) ). Kan inte heller täcka över fönstrena då de har varken persienn eller rullgardin, så måste kika på någon lösning - dels för att solen inte ska döda mig, men sen så vill jag inte att creeps i husen bredvid ska titta på mig om nätterna... 
 
 
Igår var det som vanligt pub-kväll på The Hub här i området! Är ganska säker på att jag nämnde det ett par gånger i förra turen till Japan också... Men vi på gogonihon kör ju våra event varje vecka på en pub i området Takadanobaba, kommer en sisådär 50-100 personer varje gång. Störtkul. Gudars vad jag har längtat efter detta. Åååh det var så kul att träffa alla igen. 
 
 
Nåväl. Det är fredag. Klockan är 18.30 och jag ska snart traska mig hemåt (1 minuts promenad, wiho) och kolla om det är någon hemma för en gångs skull. Vi är faktiskt 8 personer som bor där, men det är alltid tyst och mörkt... 

Då var det dags igen!

Nuså, nu är jag äntligen färdigpackad och klar. Vilka problem det blev när man plötsligt fick ha med sig två resväskor á 23 kg på flygplanet, istället för bara en resväska. Hursomhelst så är det packat, fick t.o.m. med mig knäckebröd!! (Tro mig, det är fruktansvärt gott med knäckebröd ibland). 
 
Flyget går 09.50 imorgon, så sover hos Albinen inatt så tar jag en tidig buss till Arlanda imorgon bitti.
 
Wihooo jag är så peppad! 
 
Hörs i Japan! 
 

Back to Japan

Hej på er alla glada! 
 
Fint väder, fint humör, fina människor som jag just nu mailar med som vill till Japan, finfint. 
 
Jag tänkte helt enkelt berätta det att jag åker tillbaka till Japan om ett par veckor! Den 16:e april bär det iväg mot Tokyo och jag kommer hem i början på juli, så en sisådär 3 månader blir det totalt. Precis som i höstas så kommer jag att jobba på Go! Go! Nihon's huvudkontor i Takadanobaba, Tokyo, och åååh vad det ska bli kul.
 
Jag har såklart inte förstått att jag ska dit än, kommer nog inte förstå förrän jag har väskan packad och klar och står på flygplatsen i princip. Men det löser sig. Håller på att kika efter boenden och det lär väl också lösa sig snart det med. 
 
Ha en härlig helg hörni! 
 
Snart, snart, snart