Lite bilder från sportdagen 15/11!

Lägger äntligen upp lite bilder från den sport-/lekdagen vi hade med skolan 15/12. Var en helt okej dag, med massor av japanskaelever. Trodde aldrig att den lilla japanskaskolan jag går på skulle kunna få plats med så många människor. Men man slutar inte förvånas! 

Vi tog alltså bussen från skolan och åkte ~45 min någonstans, ingen riktig koll på exakt vart. Det var iallafall berg runtom stället, om det ger någon slags ledtråd..? :) Och åh, det är sån fin natur här. Särskilt nu på hösten (haha, säger hon i december... knepigt) när det finns tusen nyanser av rött och oranget överallt. Var ut och fotade en del sånt för ett par dagar sen, så de lär ju komma upp här snart med. 

Är inte så mycket bilder från själva sporten, blev ungefär noll riktigt bra bilder. Desto mer bilder är det från matlagningen efteråt! Om ni vill se fler bilder, så kan ni gå in på mitt Facebook-album HÄR. Blogg.se's sätt att lägga upp bilder är inte det absolut smidigaste... Det tar sån tid. Därför finns det fler på Facebook! 
いどがわ先生!
Idogawa-sensei!

Och som sagt, vill ni se fler bilder, så är det bara att klicka här så kommer ni till mitt facebook-album.


» Alla kommentares granskas innan visning.

Kommentera inlägget här:

Ditt namn

E-postadress [visas ej]

Hemsida

Spara dina uppgifter?

Din kommentar

コメント
sacha

ett tips är ju, när du skriver inlägg så är de ju bara högerklicka på bilden som du har på facebook Kopiera..sen klistrar du bara in bilden i inlägget går jätte snabbt, brukar göra så när jag ska lägga in många bilder lägger in alla på facebook och kopierar bara in dom :)

2011-12-01 • 21:03:45
Hemsida: http://saaacha.blogg.se/