Hjälp mig att planera mina söndagar!


Då jag antar att många av er som läser min blogg är intresserade av Japan, så kanske ni någongång har tänkt "Åh, jag skulle vilja besöka det här stället om jag åker till Kyoto eller Osaka... Men jag är ju i Sverige nu...". Och det är där jag kommer in i bilden! Hjälp mig upptäcka mer av Japan och bli duktig på fotografering! 

Som ni kanske förstår, så lider jag av lite dålig inspiration. Behöver just nu något som pushar mig framåt! 

Lite exempel på vad ni skulle kunna planera åt mig:
  • "Små och stora tempel i Kyoto, vad är skillnaden?"
  • "Jag skulle vilja se vyn från Kyoto Tower i panorama-bild!!"
  • "Hur ser egentligen IKEA ut i Japan?" (Finns ett i Osaka)
  • "Är stadsgatorna fyllda av neonskyltar i Kyoto? Ta en bild och visa!!!"
Ungefär sådant vill jag se i kommentarerna till det här inlägget. Även ni i min släkt kanske är nyfikna på någonting speciellt med hur jag lever här i Japan. Kanske hur min lägenhet ser ut, vad som finns i affärerna, osv.

Om ni inte vet hur ni kommenterar (Mormor, kanske? Hej hej!) så trycker ni på texten "Skriv en kommentar" här ovanför texten. Därefter skriver ni erat namn (t.ex. "mormor", de andra två fälten behöver inte fyllas i), en kommentar och klickar sedan på "Skicka kommentar!". Nu väntar jag mig att du försöker, mormor! Lycka till!


» Alla kommentares granskas innan visning.

Kommentera inlägget här:

Ditt namn

E-postadress [visas ej]

Hemsida

Spara dina uppgifter?

Din kommentar

コメント
Selma

Golden Pavilion

2012-01-18 • 12:19:08
Hemsida: http://arcticsview.blogg.se/

Smithereens

Jag skulle gärna se foton från Nishiki marknaden, antar att du varit där redan, kanske t.o.m. handlat lite. Nyfiken på om det är "turistigt" dyrt eller inte.Gärna mer bilder på "moderna" Kyoto också, storstaden Kyoto. Säkert inte lika vackert som det traditionella men det är en sida som jag skulle vilja se mer av.Nu är du säkert i skolan kl. 10:15 varje onsdag, men jag har hört talas om en väldigt bra guidad tur genom Kyotos mindre kända områden som börjar då (det är i alla fall den bästa guiden som guidar på onsdagar, har jag hört). Om du mot förmodan skulle ha tid och inte redan har besökt de flesta platserna så kan du ju prova, och ta fina bilder! Kostar 2000 yen och man går i ung. 5 timmar:

http://web.kyoto-inet.or.jp/people/h-s-love/

2012-01-18 • 13:21:44

Linnea

Jag besökte Nara och Todaiji templet. Där kan du ta många fina bilder.

I parken runt om kan du också mata tama rådjur (hjortar?). Ska också finnas många andra fina parker i Nara.

2012-01-18 • 15:13:54

hanna

Jag, och alla andra säkert, vill såklart att du fotar alla snygga japaner :DDD VI VET ALLA VEM JAG MENAR!!! ehhehhehehhe /creeper

2012-01-18 • 17:08:33
Hemsida: http://maozi.bubbleroom.se

Ebbzzchan^^

Du skulle ju kanske kunna köra en sådan där 1 bild i timmen-utmaning?

2012-01-18 • 17:48:09
Hemsida: http://ebbzzchan.blogg.se/

Vio

Jag skulle gärna vilja se väldigt vardagliga bilder, så som din väg till skolan, kanske lite från skolan och sen kanske lite av det som du föreslog också. Då mest kanske bilder på din lägenhet och affärer och så. ^^

2012-01-18 • 22:49:39
Hemsida: http://sumiire.blogspot.com

Iza

Ta gärna kort på typ små affärer och sådant :D skulle vilja se hur det ser ut inne i en japansk affär :) och gärna mer från det vardagliga livet :) skulle också vilja se hur deras traditionella hus ser ut innuti och så :) (som jag tror finns i kyoto)

2012-01-19 • 14:52:40

Mamma

Geischor, hur lever dom sitt vardagliga liv?

2012-01-22 • 10:37:21

Anonym

grattis på födelsedageeeeeeeeen :DDD

2012-01-23 • 06:22:35

"faster" Charlotte

Hej hopp! Grattis på födelsedagen! Ber om ursäkt för att jag (vi) inte hört av oss förr...men bättre sent än aldrig heter det ju. Vi följer i alla fall din blogg med stort intresse! Det verkar som om du har det bra, och trivs - bra! Några foton från din lägenhet vore kul att se, liksom lite mer från och omkring skolan t.ex. Lite från omgivningarna / kvarteren kring din bostad kanske också? Kramar från oss!

2012-01-23 • 12:21:47