Ibland är jag såhär uttråkad» Alla kommentares granskas innan visning.

Kommentera inlägget här:

Ditt namn

E-postadress [visas ej]

Hemsida

Spara dina uppgifter?

Din kommentar

コメント
Jessica

Ja bröd är ju sjukt gott, förstår att man saknar det. Fast asiatisk mat är så sjukt gott!!

När jag kom hit jobbade jag på Disneyland, och personalen pratar i princip bara franska sinsemellan. Så jag lärde mig the hard way. ;) Är himla glad för det, för som sagt hade det ju varit svårt i en svensk familj. Men egentligen är jag inte här för språket, jag var mest uttråkad. Börjar bli lite så igen, så jag tror jag ska åka hem och tjäna ihop pengar för att åka vidare sen. :)

Ja gud, ni verkar ha en himla massa plugg! Fast det är ju skönt att ha såna perioder ibland, man växer så mycket när man lär sig. :) Hur hittade du skolan? Var det krångligt att söka och få csn? Har funderat på att kanske göra något liknande. ;)

2012-01-17 • 11:16:11
Hemsida: http://seashellsontheseashore.blogg.se/

Miguel

Hej Sofia!

Jag har läst din blogg från början till (nuvarande) slut och måste säga att du skriver bra och tar fantastiska bilder! Jag tänker själv resa till Japan i höst, och möjligtvis Kyoto, då Tokyo kanske är lite för nära Fukushima...

Jag skulle vilja följa nya uppdateringar på din blogg via RSS eller liknande (har inte lust att bli medlem på blogg.se bara för att). Tror du det funkar?

Akemashite omedetou!

//Miguel

2012-01-17 • 21:02:49
Hemsida: http://webmurdersinc.wordpress.com