På kontoret

Hej på er!
 
Sitter i ett mörkt och ganska kallt Tokyo, slutade jobba för en halvtimme sen. I början när jag kom hit var det säkert runt 25 grader i rummet när jag vaknade på mornarna, senaste tre dagarna har det varit svinkallt. Mycket ändras på 3 veckor, hurr. Hade glömt bort hur kallt det blir i japanska lägenheter/hus när det blir kyligt ute. Lär nog köpa mig en varm pyjamas snart. 
 
Senaste dagarna har jag faktiskt inte gjort mycket mer än att jobbat, fikat, läst, kollat runt och varit på en bar då och då. Har alltså inte så mycket för mig. När min käre kollega John kommer hit på fredag har han med sig kameran så att jag kan börja fotografera lite. Finns kamera här på Tokyo-kontoret också, men det känns inte riktigt rätt att använda den av någon anledning. 
 
Ska definitivt åka till:
 
- Tokyo Skytree
- Asakusa
- Ghibli museet
- Yokohama
- Etc. (egentligen så kommer jag inte på fler ställen, men "etc" låter bättre)
 
Ni får gärna tipsa om platser som ni väldigt gärna skulle vilja åka till om ni besökte Tokyo, (nu kommer cliché-Sofia in i bilden) jag kan då ta er till dessa platser genom mina fotografier! Genom magin!! Genom oändligheten!! (Antar att bara mina närmaste vänner/familj hör ironin i min röst om jag skulle säga de där meningarna på riktigt...). 
 
Inom närmaste kvarten siktar jag på att diska kaffekopparna som står här, sedan ska jag nog... ta mig en kaffe någonstans faktiskt. Sen åker jag hem, träffar min smått ilskna rumskamrat (vi har kommit på att vi har lite olika rutiner för saker och ting), sover, och sen vaknar upp kalltkalltkallt. 
 
Och på fredag åker vi till Kyoto!! Ni anar inte hur glad jag är för att vi ska dit. Åååh.
 

Sushi häromdagen med rumskamraten. 
 

Dagens fråga: Vi är en asiat och en västerlänning i rummet, vilket bord tillhör vem?
 

Morgonrutin
 
 


» Alla kommentares granskas innan visning.

Kommentera inlägget här:

Ditt namn

E-postadress [visas ej]

Hemsida

Spara dina uppgifter?

Din kommentar

コメント
Cat

Jag är inte särskilt imponerad av Tokyo tbh, men jag tycker om att promenera i Yoyogi park, så dit tycker jag att du ska gå! (om du inte redan varit där förstås). Tips, när du varit på Ghiblimuseet så finns det en fin och fotogenisk park/skogsområde precis till vänster när du går ut från museet! ^^

2012-10-10 • 12:57:00
Hemsida: http://petite-cosette.blogspot.se

Anonym

Haha... jag hörde din röst som om du satt här bredvid mig, och skrattar för mig själv. Saknar dig nu Fia. Puss och Kram

2012-10-13 • 13:58:51